Arlene Verleg

Bureau Verleg | HR Interim & Advies

06 - 15 22 513

arlene@bureauverleg.nl

Leuk dat je mij gevonden hebt. Graag stel ik mij aan je voor. 
Als je me ontmoet zul je merken dat ik een enthousiast, toegankelijk en een creatief persoon ben.
HR is mijn werkgebied omdat ik ervan houd organisaties beter, efficiënter en gezonder te maken én om mensen te helpen het beste uit zichzelf te halen. Ik geloof in persoonlijke ontwikkeling en groei van mensen.

HR gaat in mijn optiek niet alleen over gesprekkencyclustools, personeelshandboeken of het aanbieden van opleidingen aan personeel. HR gaat ook over de manier hoe met mensen wordt omgegaan en gecommuniceerd, hoe je ze betrekt bij belangrijke beslissingen, of ze op hun plek zitten, gezien en gestimuleerd worden en fouten mogen maken.

Als HR-manager heb ik gezien dat juist leiderschap, cultuur, vitaliteit en talentmanagement belangrijke thema's zijn in organisaties. Het gaat om vertrouwen, loslaten, ruimte en richting geven. En dat is best complex allemaal.

Als je mij inhuurt krijg je altijd maatwerk! Ik vraag door en denk mee. Alleen dan kan ik met goede oplossingen komen en je ontzorgen op het gebied van HR, passend bij de doelen en cultuur van je organisatie. In mijn aanpak werk ik samen met anderen en betrek collega's daar waar het kan. Daardoor zorg ik ervoor dat HR meer in verbinding komt te staan met de rest van de organisatie en zodoende ook meer zichtbaar wordt. Daarmee laat ik zien waarmee HR zich bezig houdt en wat daarvan de meerwaarde is.

Graag draag ik bij aan een grotere bevlogenheid van mensen en aan een hogere kwaliteit van de organisatie.
Eigenlijk zorg ik ervoor dat anderen nóg beter hun werk kunnen doen. Daar haal ik mijn voldoening uit en krijg ik energie van!

Ik heb een achtergrond in de arbeids- en organisatie psychologie, aangevuld met opleidingen op het gebied van strategisch en bedrijfskundig HR, mediation, strategische personeelsplanning, intercollegiale consultatie, organisatieverandering en coaching. Deze mix van kennis en ervaring die ik de afgelopen 25 jaar binnen diverse organisaties heb opgedaan, zet ik dagelijks in. 

Is je interesse gewekt? Bel me of stuur me een berichtje. Wie weet kunnen we het beste in elkaar naar boven halen!